Când realitatea arată mai bine decât randările
Concept Design
Crearea unui proiect de design este un proces complex de creație și inginerie care are loc în mai multe etape cheie. În prima etapă a colaborării noastre, ne întâlnim pentru un debreefing - cunoașterea gusturilor, nevoilor, stilului și dorințelor tale. Mai apoi, noi inșine vom vizita locația și vom face măsurătorile necesare pentru demararea proiectului. În prima faza, vom gândi un concept personalizat în care vom dezvolta mai multe opțiuni de design (planuri 2D de mobilare) pentru a eficientiza utilizarea spațiului. Vom realiza și îți vom prezenta un concept vizual de design adaptat nevoilor și preferințelor tale din care poți înțelege direcția pe care o vom aborda. Mai mult, vei primi un moodboard care conține culorile și materialele pe care le vom folosi în proiect. Urmează realizarea randărilor foto-realistice 3D a tuturor spațiilor din locația ta, din mai multe unghiuri: vei putea vizualiza în detaliu, cât mai exact posibil, cum va arăta locația ta după implementarea proiectului de design.

Vei primi un pachet complet care conține toate desenele tehnice necesare implementării proiectului: serotomia și cotele pereților, a pardoselilor, a tavanelor, planul electric, planul de instalații sanitare, planul de mobilare cu cote și indicații mobilier.

În final, vom livra proiectul de design către tine și o copie a planurilor către constructor.

Din acest moment suntem gata să începem implementarea și să trecem la următoarea zonă a serviciilor noastre, "MANAGEMENTUL DE PROIECT" sau sprijinul nostru pentru proiectul de design.
01
Management de proiect
Managementul proiectului de design ISRA Interior Design Solutions reprezintă cheia implementării proiectului și asigurarea că aceasta este facută în conformitate cu propunerea din Concept de Design. Cu alte cuvinte, ne asigurăm că implementarea proiectului corespunde așteptărilor tale și ale noastre.

În cadrul acestui proces:

  • vom distribui competent și eficient bugetul de care dispui pentru implementarea proiectului prin elaborarea a doua variante de buget pentru corpurile de iluminat, obiectele sanitare, decorațiunile, electronicele/electrocasnicele și piesele de mobilier non-custom propuse în proiectul de design. În acest fel, vei putea alege varianta de buget care se pretează cel mai bine pentru tine.
  • îți vom pune la dispoziție furnizori de finisaje (faianță, gresie, parchet, lavabile, placări, etc.), decorațiuni (corpuri de iluminat, perdele, draperii, covoare etc.) și mobilier pe comandă
  • garantăm furnizori de servicii și parteneri dovediți pe care ți-i vom recomanda
  • vei beneficia de trei vizite ale unui proiectant ISRA pe șantier.
În final, vei economisi timp și bani în procesul de implementare al design-ului, vei avea organizată munca echipei de lucru și vei putea achiziționa toate produsele propuse în proiect.
02
Implementare
Fiind un profesionist în domeniul design-ului interior, ISRA Interior Design Solutions este interesat de implementarea proiectului de design la cel mai înalt standard de calitate. Prin urmare, acest ultim pas al colaborării noastre este foarte important și asigură implementarea 1:1 cu ceea ce noi am imaginat și desenat.

De-a lungul acestui pas, vom organiza munca specialiștilor care lucrează la implementarea proiectului (zidari, rigipsari, faianțari, electricieni, instalatori, etc.), vom avea contact permanent cu constructorul și echipa sa de muncitori și vom fi prezenți pe șantier pe parcursul lucrărilor ori de câte ori va fi nevoie. La terminarea implementării proiectului, îți vom pune la dispoziție poze ale locației tale făcute de un fotograf profesionist. Vei vedea astfel că ceea ce ți-am propus a fost executat întocmai.

Trebuie să îți mărturisim că preferăm să lucrăm împreună toate cele trei etape de mai sus pentru ca satisfacția ta să fie garantată la sfârșitul proiectului iar noi să fim fericiți de faptul că implementarea conceptului nostru a fost una de succes. Însă dacă ai nevoie doar de unul sau două din serviciile de mai sus, ne poți contacta și vom fi încântați să te ajutăm.
03
Dacă deja știi ceea ce vrei
Dacă ai intrebări pentru noi
Modalitate de lucru*
50%
Plată în avans la momentul semnării contractului.
25%
A doua tranșă la momentul livrării planurilor și indicațiilor tehnice
25%
Ultima tranșă la momentul livrării proiectului complet.
* În funcție de complexitatea serviciilor oferite și durata proiectului, stadiile efectuării plăților și procentele pot varia.